Beppie & Kokkie

Hoi! Wij zijn Rutger en Irene. We zijn sinds januari 2017 een setje en wonen samen in Groningen. We zijn dramatisch slecht in selfies maken en we houden allebei niet van afwassen. We hebben veel gemeenschappelijke interesses: citytrips, voetbalwedstrijden, muziek maken en eten. Daarnaast delen we een gekke passie voor katten en miauwen we regelmatig naar elkaar.

De liefde voor eten en koken is Irene met de paplepel ingegoten. Rutger daarentegen was zeg maar niet per sé de man die alles lustte. Sterker nog, hij noemde broccoli tot zijn 23e levensjaar “bomen”. Langzaam, en onder lichte dwang van Irene, heeft ook Rutger een liefde ontwikkeld voor eten. Inmiddels genieten we met z’n tweeën vaak van zelfbedachte recepten of eten we een hapje buiten de deur.

Op Beppie & Kokkie bundelen we ons krachten: Irene kan naast goed koken vooral enthousiast praten en schrijven over eten. Rutger is grafisch vormgever en fotograaf en zorgt ervoor dat elk gerecht en restaurant wordt vastgelegd. Samen nemen we jullie mee in ons leven en geven we jullie letterlijk een kijkje in de keuken.

Met onze blogs proberen wij jou te inspireren met verschillende recepten, reisverhalen en recensies. Veel leesplezier en laat vooral aan ons weten wat je er van vindt!

Liefs,

Rutger & Irene

Stuur ons een berichtje